Iebūvējamie skapji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
Noliktavu aprīkojums, Biroja skapji , Slēdzami dokumentu skapji , Arhīva skapji , Palešu plaukti, Garderobes, skapji , Ģērbtuves skapji , Biroja starpsienas, Iebūvējamās virtuves, Iebūvējamie skapji , Arhīva plaukti

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

AV mēbeles, virtuves mēbeļu salons

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Klasiskās virtuves, modernās virtuves. Latvijā ražotas mēbeles. Mēbeļu ražošana pēc individuāla pasūtījuma. Mēbeļu dizains, projektēšana, izgatavošana un uzstādīšana. Virtuves mēbeles, virtuves. MDF mēbeļu fasāžu izgatavošana un uzstādīšana. Masīvkoka mēbeļu fasāžu pārdošana, masīvkoka mēbeles. Melnalksnis, ozols, ķirsis, bērzs. Koka

DAWORKSS, SIA

Sporta 12-30, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

"Daworkss" SIA piedāvā individuāli ražotas kvalitatīvas mēbeles -

✓ • virtuves iekārtas • iebūvejamie skapji • galdi • gultas • kumodes u.c. ✓ vannas istabas iekārtas

Pieejams plašs materiālu klāsts. Izgatavojam, piegādājam un uzstādām.

 

Ādažu mēbeles, SIA

Jaunciema gatve 8j, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Virtuves mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Bērnistabas mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

RemLat, logi, durvis, žalūzijas

Krasta 10, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Plastmasas, koka, alumīnija logi, durvis. Lodžiju, balkonu stiklošana. Durvju, logu montāža un uzstādīšana. Bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji, iebūvējamās mēbeles, virtuves mēbeles. Paceļamie un garāžu vārti.

 

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija, Iebūvējamie skapji . Skapju bīdāmās durvis, bīdāmās sistēmas. HPL NAI Kompozīt Materiāls.

Liarps, SIA, Galdniecība

Vidzemes 30a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Izgatavojam pēc pasūtījuma koka logus, durvis, kāpnes; mēbeles koka un lamināta no projektēšanas līdz uzstādīšanai. Piedāvājumā: Plastikāta logi, durvis. Metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām! Strādājam pa visu Latviju.

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
garāžas vārti, sekcijveida garāžas vārti, rullo garāžas vārti, garāžas vārti, bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji